Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στον εισαγγελέα τρία άτομα για... κόντρες!

Πηροφορίες που είχαν περιέλθει στις Αστυνομικές υπηρεσίες, ανέφεραν τη διεξαγωγή αυτοσχέδιου αγώνα αυτοκινήτων. Οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής,
η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε κοινή δράση εντόπισαν χθες στις 23.30 στη Λ. Κύμης στις Αχαρνές, δύο Ι.Χ.Ε. οι οδηγοί των οποίων έχουν αναπτυξει μεγάλη ταχύτητα, ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας τους σηματοδότες.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία είχαν υποστεί μετατροπές και βελτιώσεις χωρίς έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές και συνέλαβαν τους δύο οδηγούς. Προκειται για δυο ανδρες, ηλικίας 43 και 34 ετών. Από τους Αστυνομικούς, συνελήφθη και ενας ακόμα ανδρας, 35ετών οποίος τους περίμενε σε συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο ήταν ανοιχτό με σκοπό να αποκρύψει το ένα από τα δύο αυτοκίνητα το οποίο όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε άδειας κυκλοφορίας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ τα δυο ΙΧΕ κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για περαιτέρω έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: