Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν θα δεχθούμε ανορθόδοξες μεθόδους»

Μήνυμα με νόημα του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα φαινόμενα στρεβλώσεων.Μήνυμα με νόημα του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα φαινόμενα στρεβλώσεων.
Μπορεί να λέμε συχνά – και είναι αλήθεια – ότι η κρίση κρύβει πάντα ευκαιρίες, η περίοδος, όμως, που διανύουμε, φαίνεται πως προσφέρει πεδίο δόξης λαμπρό για όσους επιτήδειους θέλουν να βγάλουν – εις βάρος των καταναλωτών – τα σπασμένα της μείωσης του τζίρου τους. Τη νύφη δεν πληρώνει μόνο ο καταναλωτής, αλλά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Δημήτρης Κυριτσάκης, προχώρησε σε μια δήλωση με νόημα και πολλούς αποδέκτες: 
 
«Ανορθόδοξες μέθοδοι και συντονισμένες πρακτικές αποκλεισμού δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές. Η Επιτροπή θα συνεχίσει να εφαρμόζει τους κανόνες του ανταγωνισμού χωρίς εξαιρέσεις ή εκπτώσεις. Η οικονομική συγκυρία, και οι συνακόλουθες δυσμενείς επιπτώσεις για τους καταναλωτές, επιβάλλουν την ανάληψη ευθύνης από όλους τους παράγοντες της αγοράς για την εδραίωση υγιών συνθηκών ανταγωνισμού».
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια: