Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Με συνταγή ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ


Την εμφάνιση της Τούμπας και το νικηφόρο αποτέλεσμα θέλει να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, στο σημερινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να παίξουν με λιγότερο άγχος στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσουν από το πρώτο λεπτό του αγώνα την «Ένωση». 
 
Άλλωστε, για τους πρωταθλητές Ελλάδας προέχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά θα κοιτάξουν εκείνο με την Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League. Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα που πήρε το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μία μόνο αλλαγή στο αρχικό σχήμα. 
 
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Μιραλάς. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Τζεμπούρ, όπως μεταδίδει ο sport-fm.gr. 
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Χολέμπας, Φουστέρ, Μακούν, Καζίμ και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι Ντιόγο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30. 
 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια: