Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Έβλεπαν πορνό στα έδρανα της Βουλής

Τρεις υπουργοί στην Ινδία, στην επαρχία της Καρνατάκα, «συνελήφθησαν» από τον τηλεοπτικό φακό να παρακολουθούν πορνό σε κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της τοπικής Βουλής.

Στο απόσπασμα που έδειξε η τοπική τηλεόραση, εμφανίζεται ο υπουργός Συνεργασίας Λαξμάν Σαβάντι να παρακολουθεί ένα βίντεο πορνό στο κινητό τηλέφωνο και να το δίνει στον υπουργό Γυναικών και Ανάπτυξης Παιδιών Σ.Σ. Πατίλ για να το δει κι αυτός. Το κινητό ανήκε στον υπουργό Λιμένων, Κρίσνα Πάλεμα.

Το συντηρητικό κόμμα BJP στο οποίο ανήκαν οι τρεις υπουργοί και το οποίο σε εθνικό επίπεδο είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, κάλεσε τους τρεις υπουργούς να παραιτηθούν, καθώς η πράξη τους θεωρείται κολάσιμη.

Έξω από τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των υπόλοιπων κομμάτων, οργανώσεων για την ισότητα των δύο φίλων και πολίτες για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την παραίτησή τους.

Ωστόσο, και οι τρεις υπουργοί πριν παραιτηθούν έδωσαν αστείες δικαιολογίες για την πράξη τους. Όπως ανέφερε ο κ. Σαβάντι, δεν έβλεπε πορνό αλλά παρακολουθούσε βίντεο όπου μία γυναίκα βιαζόταν από τέσσερις άνδρες «Απλά έβλεπα αυτό το απόσπασμα για να προετοιμάσω την ομιλία μου για τα προβλήματα που προκαλούν τα ρέιβ πάρτι...». Ο κ. Πατίλ απεφάνθη: «Δεν είμαστε τόσο απολίτιστοι για να βλέπουμε πορνοταινίες».

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: