Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κλείνουν εισιτήρια από Καραϊσκάκη και Τούμπα

Αθήνα
Με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:05) τη Ρουμπίν Καζάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη τη νίκη με 1-0 του πρώτου αγώνα, στο «Λουζνίκι», της Μόσχας και θέλουν το βράδυ της Πέμπτης (23/2) να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να...
πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Το «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, καθώς το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μέγιερι, Χολέμπας και Ντιόγκο, του ανέτοιμου Φέισα, ενώ εκτός είναι και οι Ποτουρίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, με τους δύο τελευταίους να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το μοναδικό… δίλλημα για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» είναι στην μεσαία γραμμή, ανάμεσα στους Μακούν και Ιμπαγάσα.  Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες» από τον Κάρολ στον «άσο», τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, στην άμυνα. Οι Ορμπάιθ και Μανιάτης θα είναι στο κέντρο, με τον Μιραλάς να κινείται από τα αριστερά, τον Φουστέρ στα δεξιά και τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.


Και ο ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ουντινέζε με στόχο την ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa League.

Το Φρίουλι πριν από μία εβδομάδα ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και ελληνική ομάδα πήρε την ισοπαλία 0-0.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ίβιτς, Φωτάκη, Έτο, Κατσικά ,Γλύκο. Όπως και η Ουντινέζε δεν θα έχει Ντι Νατάλε και Ίσλα.

Ο προπονητής του «δικέφαλου» πονοκεφαλιάζει εδώ και ημέρες για το ποιους παίκτες θα τοποθετήσει στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Κρέσιτς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι το κεντρικό δίδυμο ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Σνάουτσνερ. Γκαρσία και Λάζαρ θα είναι τα δύο χαφ με τους Σαλπιγγίδη, Γιάννου και προωθημένο τον Αθανασιάδη. Για αριστερά, οι λύσεις είναι οι εξής: Σταφυλίδης πίσω με τον Λίνο μπροστά ή Λίνο πίσω και Γεωργιάδη μπροστά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: